Legfrissebb érdekességek:

A Naptól kölcsönzött erő

A napenergia hasznosítása nem új keletű. Leszámítva a mezőgazdasági terményeket, a fényt ezer és ezer területen hasznosították tudatosan már elődeink is.

Fekete folt a tengereken

Fekete folt úszik a tengeren. Nyomában elpusztult sósvízi állatok, madarak. Mi ez? Igen, ez a jelenség ismét az ember műve… ez az olajszennyezés

Hűsítő finomságok

Nyáron, a nagy hőségben mindenkinek a fagylalt jut először eszébe, ha hűsítő édességre gondol. Viszont nem csak ezzel a nyalánksággal hűsíthetjük magunkat a tikkasztó melegben.

Közkedvelt magyar Fertő

A határmenti Fertő, vagy ahogy a német turisták nevezik, Neusiedler (régebben Neusiedel) See, Magyarország északnyugati részénél található.

A Hadak útja

A galaxis, melynek a Naprendszerünk is tagja, a Tejútrendszer, ami típusát tekintve spirális galaxis. 4 fő karja van, melyek a fősíkban találhatóak.

Ami elrontja az összhatást

Nem más, mint hátsó felünkön és combunkon található apró (vagy kevésbé apró) kitüremkedések összessége. Igen, a narancsbőr, más néven a cellulitisz.

Amikor az Éden kapui megnyílnak előttünk

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy külszíni agyagbánya a Conrwall félszigeten. Be kellett zárni, és a helyén maradt egy hatalmas kopár és halott terület, melyen nem él meg senki és semmi.

Se több égbolt, se élet

A globális homály nem a modern ember gondolkodásmódjának változására utal, hanem arra a légköri jelenségre, amelynek kialakulásáért szinte csakis az ember és az általa a légkörbe juttatott anyagok tehetnek.

Miért veszélyes a medúzacsípés?

Mi árnyékolhatja be rég várt tengerparti nyaralásunkat jobban, mint egy olyan állat megjelenése a vízben, melynek pillanatnyi érintése is fájdalmat okoz?
- - : - - - - : - -
- - : - - - - : - -
Hirdetés:
Hirdetés:
Ajánlott oldalak