Legfrissebb érdekességek:

Mi az a nemere?

A Kárpát-Pannon-térség legnevezetesebb helyi szelei az Alföld és a hegységkeret határán jelentkező hegy-völgyi szelek. Ezek közé tartozik például a Gyergyói-medencére

A savas eső

A savas eső az emberi cselekedetek, elsősorban ipari tevékenységek eredményeképpen hulló, megváltozott pH-értékű, erős savakat tartalmazó csapadék.

A zajos gyomor fájó gyomor

Gyalogolunk, ami kinyújtóztatja a végtagjainkat, és levezeti a nagyvárosi dugókban felgyülemlett stresszt. A csendes környezet pedig pihentet.

Mikor van nyár?

A nyár a mérséklet égöv egyik kiváltsága. Se a trópusi, se a száraz égövi tájakon nem büszkélkedhetnek meleg és gyümölcshozó évszakunkkal.

A naposzlop jelensége

A naposzlop egy légköri, optikai jelenség. Míg egyesek a különleges halo jelenségekhez sorolják őket, mások nem értenek egyet ezzel az elvvel.

Veszélyes lehet a légkondi!

A nagy nyári meleg mindig is fellendülést hoz magával a klímákat árusító barkácsüzletekben és a hyper-, szupermarketekben. Légkondicionálóval találkozunk munkahelyünkön,

Hétvégente egy világvége

Már hetek óta tervezzünk a családdal egy hétvégi kiruccanást a strandra, de sajnos mindig meghiúsult. Családi események, vagy ami jellemzőbb, egy zivatar állta gátját a családi hétvégének.

Áldás a vízben

A tengerek, óceánok birtokolta erőt már az ősember is észrevette, de leginkább csak a folyók, patakok, tavak adta lehetőségeket tudta kihasználni.

Megelőzhető a nyári fertőzés!

Itt a strandszezon, és útnak indulunk, hogy csobbanjunk egyet a legközelebbi medencében, esetleg a tengerek habjaiban. Meleg van, a víz enyhíti a hőséget,
- - : - - - - : - -
- - : - - - - : - -
Hirdetés:
Hirdetés:
Ajánlott oldalak