Nyári kiegészítők
2009-06-24 17:59:00

A kiegészítők is épp úgy öltöztetnek, mint egy ruhadarab. Egy karkötővel, gyűrűvel, fülbevalóval a saját stílusunkat tudjuk kifejezni. Az idei nyáron mindent szabad a kiegészítők kapcsán, keverhetjük a szezont a fazonnal, csak egy a fontos: a mi stílusunkat fejezze ki.

Ékszerek, bizsu
A bizsuk alapanyaga továbbra is a műanyag vagy bőr, de az igazán trendi idén a gyöngyből vagy strasszból készült ékszerek. Nyakláncnál legyen hangsúlyos a medál, legnépszerűbbek a szivecskés, virágos motívumok. A karkötőknél szintén előny a minél több díszecske.
Az idei nyáron nem lehet megállapítani, hogy milyen formájú fülbevaló a menő. Inkább az eredetiség a trend, az hogy jól tudjuk kombinálni a dolgokat például: karika fülbevalót különböző gyöngyökkel. Nagyon vegyes a lista az alapanyagok terén is. Arra azonban ügyelni kell, hogy a ruhánkhoz, a stílusunkhoz és az arcunkhoz menjen az adott fülbevaló.

Kalapok
Az idén betörő nagy kalapdivat maradt a nyárra is, a hangsúly persze itt is a színeken és a motívumokon van. Egy csíkos vagy virágmintás darabbal nem lőhetünk mellé idén nyáron, csak arra ügyeljünk, hogy a színek és minták passzoljanak a többi ruhadarabunkhoz is.

Övek
Az öv anyagát tekintve lehet bőr, műbőr, de találkozhatunk fémből készült darabokkal is. A legtöbb modellen felfedezhető a szezon jellegzetes motívumai. A díszítés főleg fémbetét, szegecs vagy masni. Az öv már nem csak funkcionális szerepet lát el, hanem komoly kiegészítővé nőtte ki magát, viselhetjük ruhán, blúzon, pólón vagy kabátunkon egyaránt.

Áldás a víz!

A víz hatalmas és kemény szelleme, ha tisztelettel bánunk vele, megmutatja lágy, gondoskodó tiszta alakját is. A víz már évezredek óta szimbolizálja a tisztaságot,

Mennyi az esélye egy halálos kimenetelű villámcsapásnak?

Statisztikai adatok szerint, mely a népesség egészére levetített villámbaleseteket veszi alapul ennek esélye 1:28 000. Ez az érték azonban jó néhány egyéb tényezőtől is függ.

A világ új 7 természeti csodája

A világ hét épített csodája bizonyára mindenki számára ismertek. Kevésbé ismertek azonban a természeti csodák, következnek tehát ezek.

Mit jelent az eső intenzitása?

Amikor a levegő feláramlik, a magassággal egyre alacsonyabb a hőmérséklet, a melegebb légrétegben még gáznemű nedvesség láthatóvá válik, kicsapódik, felhő képződik.

Egyedülálló medencénk

A Kárpát-(Pannon)medencét északról és keletről a Kárpátok hegyvonulata, délről a Dinári hegység, míg nyugatról a Déli- és Keleti-Alpok határolják.

Napimádjunk helyesen

A nyár a napozás, a strandolás, a strandon lebarnulás, majd a nyaralás végeztével az azzal való dicsekvés ideje. De napozni csakis helyesen szabad,
- - : - - - - : - -
- - : - - - - : - -
Hirdetés:
Hirdetés:
Ajánlott oldalak