Fürdőruhatrend
2009-06-16 18:20:00

Lassan beköszönt a kánikula, így itt az ideje, hogy beszerezzük a napozáshoz, úszáshoz szükséges kellékeket – ezek közül is elsősorban a fürdőruhát, de jön az örök kérdés milyen fürdőruhát válasszunk?

A nyár fontos kelléke, nemcsak a testünkről árulkodik, hanem a jellemünkről is, ezért nem csak az a fontos, hogy alakunkhoz megtaláljuk a legmegfelelőbb darabot, hanem az is fontos, hogy tükrözze, milyenek is vagyunk. Ha egy darabot igazán magunkénak érzünk, akkor a kisugárzásunk is más lesz.

De ne szaladjunk ennyire előre, nézzünk körül mi is az idei trend! Most is mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló stílust a klasszikus elegáns Bond-lányos fazontól kezdve a bájos és bohókás színek és fazonokon át egészen a szexi és feltűnő falatnyi bikinik és merész egyrészesekig.

Az idei szezon trendszínei az élénk tűzpiros és sáfránysárga lesznek - legalábbis a legnagyobb divattervezők szerint, akik ezúttal a káprázatos víz alatti élővilágból merítettek ihletet. 2009-ben a tengerészcsíkosnak sem kell búcsút intenünk, ismét divat lesz ugyanis a klasszikus, kék-fehér összeállítás, akárcsak a különböző geometrikus minták. A dizájnerek még a korábban száműzött strandkendő csípő köré csavarását is újra divatba hozzák. A feneket takaró bikini-sortok mellett újból megjelennek a merészebb szabású alsók, a felsőrészeket a kismellűek push-up változatban, az átlagosnál teltebb keblűek pedig G-kosaras változatban is megtalálják majd a nekik valót.

A tavaly nagy népszerűségnek örvendő egyrészes fürdőalkalmatosságok továbbra is hódítanak. Nem csoda, hiszen hihetetlenül csábosak, nőiesek és mindenkinek előnyösek. Bár a fekete a lemoshatatlan divatszínek palettájának nélkülözhetetlen darabja, 2009-ben kizárólag idősebb hölgyeknek ajánlják az éjszínű darabok viselését. A fiatalok válasszanak inkább a már fennebb említett, abszolút trendi tűzpiros, vagy sáfránysárga, esetleg az ugyancsak széles választékban kínált, csíkos darabok közül, bár ügyelve arra, hogy ne feltétlenül a divatot kövessük, hanem törekedjünk arra, hogy alkatunkhoz és stílusunkhoz megfelelőt válasszunk.

Választék lesz bőven, így indulhat a shoppingtúra és utána bátran mutassuk meg új szerzeményünket.

Áldás a víz!

A víz hatalmas és kemény szelleme, ha tisztelettel bánunk vele, megmutatja lágy, gondoskodó tiszta alakját is. A víz már évezredek óta szimbolizálja a tisztaságot,

Mennyi az esélye egy halálos kimenetelű villámcsapásnak?

Statisztikai adatok szerint, mely a népesség egészére levetített villámbaleseteket veszi alapul ennek esélye 1:28 000. Ez az érték azonban jó néhány egyéb tényezőtől is függ.

A világ új 7 természeti csodája

A világ hét épített csodája bizonyára mindenki számára ismertek. Kevésbé ismertek azonban a természeti csodák, következnek tehát ezek.

Mit jelent az eső intenzitása?

Amikor a levegő feláramlik, a magassággal egyre alacsonyabb a hőmérséklet, a melegebb légrétegben még gáznemű nedvesség láthatóvá válik, kicsapódik, felhő képződik.

Egyedülálló medencénk

A Kárpát-(Pannon)medencét északról és keletről a Kárpátok hegyvonulata, délről a Dinári hegység, míg nyugatról a Déli- és Keleti-Alpok határolják.

Napimádjunk helyesen

A nyár a napozás, a strandolás, a strandon lebarnulás, majd a nyaralás végeztével az azzal való dicsekvés ideje. De napozni csakis helyesen szabad,
- - : - - - - : - -
- - : - - - - : - -
Hirdetés:
Hirdetés:
Ajánlott oldalak